Ontstoppen van verstopte afvoer

Afvoer ontstoppen? Want het water loopt traag of niet meer door? Onze vakmannen staan 24/7 paraat. Een afvoer ontstopping doen we bijna altijd binnen de 30 minuten. Netjes en degelijk.

 

Ontstoppen van verstopte afvoer
Typisch: net voor een feestje de afvoer verstopt. Gelukkig doet Maxi Cleaning wat het belooft: snel en degelijk ontstoppen.

Afvoerbuizen kunnen op verschillende plaatsen verstopt raken. Vaak zien we ze ontstaan waar bochten in de afvoerleidingen zijn. Dat kan al meteen beginnen aan de sifon. Deze U-bocht vult zich met water en vormt zo een geurafsluiter.

Afvoer zelf ontstoppen

Om een afvoer te ontstoppen kan u de klassieke ontstopper hanteren om opgestapeld vuil in de sifon, los te trekken. Lukt het niet om zo de afvoer te ontstoppen, kan u proberen de sifon los te schroeven met een waterpomptang. Zet de ramen open wegens ernstige geurhinder. Hou ook een emmertje en dweil onder de sifon voor eventueel morsen van water.

Een verstopte sifon is echter één mogelijkheid. In principe kan op eender welke plaats in de afvoer een verstopping ontstaan. Om alle mogelijkheden om uw afvoer te ontstoppen te onderzoeken en aan te pakken, is gespecialiseerd materiaal nodig. Van ontstoppingsveren tot hogedrukslangen en inspectiecamera’s.

Maxi Cleaning komt met professioneel materiaal ter plaatse, om uw afvoer binnen het uur te ontstoppen. We werken vakkundig, degelijk en laten een nette werkplek achter.

Ook voor onder meer een verstopt toilet of ledigen van een septische put kan u bij ons terecht.

Prijs ontstoppen afvoer

Benieuwd naar de prijs om uw afvoer te ontstoppen? Bel en beschrijf kort de aard van de verstopping. Zo kunnen we meteen de prijs meedelen. We werken aan eerlijke, heldere tarieven, zonder verrassingen achteraf. En de verstopping, die is grondig en degelijk opgelost. 

Onze ontstoppingsdienst is actief in de regio’s Halle-Vilvoorde, Brussel, Nijvel, Leuven en Mechelen. Raadpleeg alle gemeenten hier

 

 

Vragen? Even overleggen? Bel
02 416 80 40ofVraag een offerte online

Corona-crisis

Beste klant, 

Goed nieuws: wij zijn terug volop aan de slag voor u. Al onze diensten zijn operationeel. 

Gezien we nog steeds in uitzonderlijke tijden leven, kan het evenwel mogelijk zijn dat we soms minder snel kunnen uitrukken dan u van ons gewend bent. Maar: dit is eerder uitzondering dan regel. Graag tot snel!