Ontstoppen van verstopte afvoer

Afvoerleiding verstopt? Het water loopt traag of niet meer door? Onze vakmannen staan 24/7 paraat. Een ontstopping klaren we bijna altijd binnen de 30 minuten. Netjes en degelijk.

 

Ontstoppen van verstopte afvoer
Typisch: net voor een feestje alles verstopt. Gelukkig doet Maxi Cleaning wat het belooft: snel en degelijk ontstoppen.

Afvoerbuizen kunnen op verschillende plaatsen verstopt raken. Vaak zien we ze ontstaan waar bochten in de leidingen zijn. Dat kan al meteen beginnen aan de sifon. Deze U-bocht vult zich met water en vormt zo een geurafsluiter.

Om de afvoer te ontstoppen kan u de klassieke ontstopper hanteren om opgestapeld vuil in de sifon, los te trekken. Lukt dit niet, kan u proberen de sifon los te schroeven met een waterpomptang. Zet de ramen open wegens ernstige geurhinder. Hou ook een emmertje en dweil onder de sifon voor eventueel morsen van water.

Een verstopte sifon is echter één mogelijkheid. In principe kan op eender welke plaats in de afvoerleiding een verstopping ontstaan. Om alle mogelijkheden om te ontstoppen te onderzoeken en aan te pakken, is gespecialiseerd materiaal nodig. Van ontstoppingsveren tot hogedrukslangen en inspectiecamera’s.

Maxi Cleaning komt met professioneel materiaal ter plaatse en ontstopt uw afvoer binnen het uur. We werken vakkundig, degelijk en laten een nette werkplek achter.

Ook voor onder meer een verstopt toilet of ledigen van een septische put kan u bij ons terecht.

Prijs ontstoppen afvoer

Bel en beschrijf kort de aard van de verstopping. Zo kunnen we meteen de prijs meedelen. We werken aan eerlijke, heldere tarieven, zonder verrassingen achteraf. En de verstopping, die is grondig en degelijk opgelost. 

 

Vragen? Even overleggen? Bel
02 416 80 40 of Vraag een offerte online