Zelf uw toilet ontstoppen

Over ontstoppers, ontstoppingsmiddelen en hoge druk reiniging. 

Zelf uw toilet ontstoppen

Ontstoppen kan u in eenvoudige gevallen zelf, met de bekende ontstopper: een steel met een flexibele kunststof zuignap. U duwt de zuignap zo leeg mogelijk op het afvoergaten trekt ze dan terug. Herhaal dit enkele keren. Het zuigeffect kan ervoor zorgen dat een verstopping vlakbij wordt uiteen getrokken in kleinere deeltjes, wat de doorgang opnieuw vrijmaakt.

Lukt dit niet? U kan proberen om kokend water door uw afvoerbuis te gieten. Let wel op: doe dit niet wanneer u kunststof afvoerleidingen hebt: ze kunnen beschadigd raken.

En ontstoppingsmiddel ?


We raden ten stelligste chemische ontstoppingsmiddelen af. Het is niet alleen erg belastend voor het milieu. Het kan uw leidingen beschadigen. Het is gevaarlijk voor spelende kinderen. Het kan brandwonden en ademhalingsproblemen veroorzaken. En in de meeste gevallen keert de verstopping na een tijdje weer terug. 

Wij ontstoppen uw leidingen mechanisch en met hoge druk-technieken, die aangepast zijn om geen schade te veroorzaken. Duurzamer én doeltreffender!

Ontstoppingsdienst voor uw toilet


Geen succes na deze eerste pogingen? Tijd voor een gespecialiseerde ontstoppingsdienst.

Onze ontstoppingsdienst is actief in de regio’s Halle-Vilvoorde, Brussel, Nijvel, Leuven en Mechelen. Raadpleeg alle gemeenten hier

 

 

Vragen? Even overleggen? Bel
02 416 80 40 of Vraag een offerte online