Prijs ontstoppingen

Wat is een juiste prijs voor ontstoppingen? 

Prijs ontstoppingen
Wat een service! Ik heb ooit anderen over de vloer gehad...

Wat kost een ontstopping? Wat is een normale prijs?

Maxi Cleaning werkt met vaste, duidelijke prijzen. Gezien we de meeste ontstoppingen snel kunnen oplossen, zijn die prijzen democratisch. We hebben zoveel ervaring dat we goed kunnen inschatten hoeveel tijd we nodig hebben. Meestal is dat minder dan een uur ter plaatse.

Is het werk vooraf moeilijker in te schatten? Toch krijgt u van ons een heldere prijsindicatie. Nooit verrassingen bij Maxi Cleaning.

Goedkope ontstoppingen

Goedkoop is leuk. Maar... hou rekening met het volgende. Ontstoppingen worden door diverse soorten vakmensen uitgevoerd. Elk heeft zijn expertise, maar niet elke vakman beschikt over het juiste materiaal of de juiste kennis. De enige goede ontstopping is er eentje die:
     - de oorzaak wegneemt en niet alleen de verstopping van het moment
     - geen leidingen beschadigt
     - de werking van de septische put niet verstoort

De enige zekerheid is dat u bij elke vakman een rekening krijgt. Want u niet zeker weet, is hoeveel tijd nodig zal zijn bij een niet-specialist, en of het probleem au fond is weggenomen. 

Let dus op met prijzen die te mooi om waar te zijn. In het Engels verwoordt men het zo: “The bitterness of low quality remains long after the sweetness of low price is forgotten”. 

Maxi Cleaning hanteert correcte, concurrentiële prijzen. Met garantie van goed werk. 

Onze ontstoppingsdienst is actief in de regio’s Halle-Vilvoorde, Brussel, Nijvel, Leuven en Mechelen. Raadpleeg alle gemeenten hier

 

Vragen? Even overleggen? Bel
02 416 80 40ofVraag een offerte online

Corona-crisis

Beste klant, 

Goed nieuws: wij zijn terug volop aan de slag voor u. Al onze diensten zijn operationeel. 

Gezien we nog steeds in uitzonderlijke tijden leven, kan het evenwel mogelijk zijn dat we soms minder snel kunnen uitrukken dan u van ons gewend bent. Maar: dit is eerder uitzondering dan regel. Graag tot snel!